ANNONSER

Annons på hemsidan

Som medlem i HFV annnonserar du gratis på klubbens hemsida. Annonsen ligger kvar i 3 månader och sedan tas den automatiskt bort. Om du har sålt eller köpt det du annonserat om, före de tre månaderna gått, meddelar du Maud så att annonsen kan tas bort.

Om du inte fått sålt eller fått tag i det du annonserat om, under de tre månaderna, måste du aktivt förnya annonsen genom att kontakta Maud.

Adressen till Maud är:

maudbrink@hallandsfordonsveteraner.com

Hej alla!

 

Vi är på gång med att starta upp, en kombination med B&B och Cafè. En helt unik verksamhet och motor-miljö för alla typer samlafordon på våran gård i Askhult, Morup – Falkenberg.

 

Vi har ca. 800 kvm byggnadsyta och 6ha uteområde där vi ser för oss en kombination av försäljning, utställning, klubb och mötesplats, marknadsplats och bilträffar.

En kärnverksamhet med bilverkstad av den ”gamla sorten” som har kunskap med att ta hand om service, reparationer och lättare renoveringar av alla typ av samlarfordon, från 1800 talet och fram tills idag.

 

Med långt över genomsnittet stort intresse för motor och fordon har vi tänkt och drömt om detta i många år och när vi i fjol kom över denna unika fastigheten i Askhult, är det nu dags att realisera denna fantastiska dröm att bli verklighet, men vi klarar det inte ensam utan hjälp…..

 

Vi önskar därför att komma i kontakt med alla som kan tänka sig att tillsammans med oss skapa denna verksamheten på ett eller annat sätt, antingen endast på hobbybasis, eller professionellt.

 

Vi är öppen för alla tankar, idéer och förslag, och vi väntar med stor entusiasm på att höra ifrån just dig.

 

Med vänliga hälsningar

Medlem nr. 988.

Elena och Morten Geirholt.

Tlf. 0766 123414

Mail: post@stromstadbygg.com

 

Kontaktinformation

Hallands Fordonsveteraner

c/o Pia Idersjö

Skintaby, Gårdsbacka 303

305 61 Harplinge

070- 950 80 58

info@hallandsfordonsveteraner.com

BANKGIRO 5804-6905.