KLUBBSTRUKTUR

Hallands Fordonsveteraner är en "bred" fordonsförening som omfamnar i stort sett alla som har ett motorintresse. I föreningen finns medlemmar med mopeder, motorcyklar, traktorer, bilar lastbilar, bussar och tändkulemotorer.


Klubben bildades på initiativ av Sven-Åke Jönsson år 1979. Från starten med ca 10 medlemmar är vi nu 580 st (2018-12-31). Klubben är ansluten till MHRF vilket ger medlemmarna möjlighet till kraftigt reducerade försäkringspremier.


Klubben har även en egen klubblokal i Lilla Tjärby, som ligger strax utanför Laholm. Där träffas intresserade medlemmar på torsdagarna i jämna veckor under vinterhalvåret för lite samkväm och för att lyssna på kvällens föredragare.


Varje år medverkar klubben i ett antal arrangemang med anknytning till hobbyn bl a har klubben varje år sedan 1980 arrangerat Västkustrallyt. Första segrare var Nils Lundgren från Trosa i en Mercedes A Cabriolet från 1950. Totalt startade 44 bilar i detta första rally. Under år 2013 har rallyt vuxit till över 200 deltagande fordon. Andra mycket uppskattade arrangemang är våra grillkvällar i Mellbystrand och hos Vardagsmuseet i Ålstorp.


Klubben ger också ut en tidning, Fördelardosan, fyra gånger per år. En tidning som speglar klubbverksamheten och vars skribenter är klubbmedlemmarna. Är du intresserad av att bli medlem hittar du ansökan och adresser under rubriken "Ny medlem"Kontaktinformation

Hallands Fordonsveteraner


info@hallandsfordonsveteraner.com

BANKGIRO 5804-6905.